RETIR BUDISTA CHAN

Durant els dies 22 i 23 d'octubre s'ha celebrat en plena natura del Pirineu unes jornades de retir Budista Chan i Tai Txi. Hi han participat una vintena de practicants de Tai Txi del Gimnàs Esport-7 i del Nat's.

VIATJE AL XINA "TEMPLE SHAOLIN"

Aquest passat mes d'agost, un grup de 9 d'integrants del grup de Tai Txi del Gimnàs dEsport7 van fer un viatge a la Xina amb l’objectiu d'entrenar durant dues setmanes en una escola del temple Shaolin.

SEMINARI DE BUDISME TXAN I TXI KUNG

El passat dissabte es va celelbrar a les instalacions del Gimnàs Esport-7,  un  Seminari de meditació, Budisme-Txan i Txi-Kung per el Shifu Carlos Alvarez (SHI YAN YA).
I van participar més  de 35 persones de  de l'entitat i de Barcelona.

RECOLLIMENT BUDISTA CHAN

ELS DIES 15 I 16 D'OCTUBRE  S'HA ORGANITZAT UNA ACTIVITAT EN UN ENTORN NATURAL I  TRANQUIL PER LA PRACTICA DE LA MEDITACIÓ, TXI KUNG I EL TAI TXI.

ESTÀ OBERT A TOTHOM, AMB O SENSE EXPERIÈNCIA.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ EN EL FLYER ADJUNT.

 

SEMINARI DE TAI-TXI AL TEMPLE SHAOLIN DE MADRID

Els passats dies 21 i 22 de novembre  14 alumnes de Tai-Txi del Gimnàs Esport-7, van participar en un seminari  d’aquesta disciplina al temple Shaolin de Madrid impartit pel mestre Shi Yan Ya.

 

GALERIA DE FOTOS

SEMINARI DE BUDISME CHAN

El dissabte dia 17 d'octubre  de 16.00 a 18.00 h es celelbrarà al les instalacions del Gimnàs Esport-7 un Seminari de Budisme Chan de la ma del mestre Shi Yan Ya, deixeple directe de l'Abad del Temple Shaolin a Xina Shi Yon Xin.

CALENDARI PROPERES ACTIVITATS