VIATJE AL XINA "TEMPLE SHAOLIN"

on .

Aquest passat mes d'agost, un grup de 9 d'integrants del grup de Tai Txi del Gimnàs dEsport7 van fer un viatge a la Xina amb l’objectiu d'entrenar durant dues setmanes en una escola del temple Shaolin.

A banda de visitar i fer turisme per la capital Beijing, els nostres companys van allotjar-se a la vila del temple Shaolin, un espai natural envoltat de les muntanyes de Songshan.

L'escola "Songshan Shaolin Tradicional Wushu Academy" i el seu Mestre, monjo budista de la 34a generació de guerrers Shaolin Shifu Shi Yan Jun, van acollir i entrenar al grup en les més antigues Arts Marcials xineses: Wingtsun, Quin na, Shaolin Kungfu, Tai-i, QI-Gong i meditació, així com també va impartir classes teòriques de medicina xinesa, xinès i cultura xinesa.

L'estada de dues setmanes va resultar molt enriquidora per a tots els participants els quals van tornar molt satisfets a casa i amb ganes de tornar a viure una experiència com aquesta.

Voldríem agrair la dedicació, entrega i compromís del nostre mestre de Tai Txi Marcelo Leal per l'organització del viatge i la gestió del mateix un cop a la Xina.