CAMPIONAT D'ESPANYA JUNIOR 2019

on .

El passat dissabte dia 2 es va celebrar al Complex Esportiu “Espartale” d’Alcalà de Henares la final del Campionat d’Espanya de Judo en categoria Junior (Sub-21) on hi van participar 4 judokes del Gimnàs Esport-7 amb la Selecció Catalana.

Destacar que Pau Santacreu va fer-se amb el Bronze en la categoria de -66 Kg desprès de guanyar el 1r combat i perdre a ¼ de finals en un combat ple d’errors arbitrals que no li van permetre arribar a la final. Seguidament va guanyar el combat de repesca i el bronze davant el representant de la Federació de Navarra. Noelia Jardo va competir en la categoria de -48 Kg. On va ser finalment 5ª class al perdre el combat pel bronze davant la representant d’Astúries. Anteriorment va guanyar el 1r combat d’eliminatòria perden a ¼ de finals i guanyant posteriorment el combat de repesca. Nerea Garcia va competir en -70 Kg. Guanyant el 1r combat davant la representant d’Andalusia però perdent a 1/8 de finals el que no li va permetre disputar la repesca. Pau Muñoz va competir en +100 kg. I no va poder superar el 1er combat d’eliminatòria. Destaquem que aquests 4 judokes manresans son encara cadets i que el proper mes d’abril disputaran el Campionat d’Espanya de la seva categoria.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"