FASE SECTOR CAMPIONAT D’ESPANYA JUNIOR.

on .

El passat diumenge dia 10 es va celebrar al Pavelló Municipal de Badia del Vallés, la Fase Sector del Campionat d’ Espanya de Judo en categoria Junior (Sub-21) entre les federacions de Murcia, Balears, Valencia i Catalunya per tal de classificar els tres primers de cada categoria de pes per la Fase Final a celebra el dissabte dia 2 de març a la localitat madrilenya de Pinto.

Quatre judokes d’Esport-7 van classificar-se per la Fase Final, Noelia Jardo va ser 1ª Class -48, Nerea Garcia 3ª Class - 70, Pau Santacreu 2n Class -60 i Pau Muñoz 3r Class +100. Destacar que aquests quatre judokes encara pertanyent a la categoria Cadet (sub-18).

Van ser 4ts classificats al perdre el combat de per la 3ª plaça, Anna Martínez, Paula Cubero, Jordi Pérez Mendiguren i Raquel Romeu (Judo Moià).

També van participar del Judo Moià Martin Stoikov i d’Esport-7 Oscar Contreras, Derek Garrido, Cristina Juárez i Iker Corchero.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"