5ª SETMANA ESPLAI-7 "ESTIU-2017"

US DEIXEM UNA GALERIA D'IMATGES DE LES ACTIVITATS DE LA 5ª SETMANA D'ESPLAI ESTIU-2017.

 AL MATEIX TEMPS PODEU VEURE UN VÍDEO RESUM DE LES CINC SETMANES DE L'ESPLAI D'AQUEST ESTIU. ESTÀ PENJAT A YOUTUBE  " esplai-7 2017 " 

RESULTATS DE JUDO DE LA TEMPORADA 2016-2017

AQUESTA TEMPORADA QUE HEM ACABAT ESPORT-7 HA ASSOLIT 22 MEDALLES EN CAMPIONATS DE CATALUNYA (6 Or,  8 Plates i 8 Bronzes)  I UNA MEDALLA EN CAMPIONAT D'ESPANYA  (1 Or, 1 Cinquè i 1 Setè lloc).

ESPORT-7 HA ESTAT EL CLUB CATALÀ QUE HA ASSOLIT MÉS MEDALLES EN CAMPIONATS DE CATALUNYA

SI CLIKEU AQUÍ S'OBRIRA UN DOCUMENT AMB TOTS ELS RESULTATS INDIVIDUALS DELS JUDOKES D'ESPORT-7

EXAMENS DE PAS DE GRAU A CINTURÓ NEGRE DE JUDO

El passat dissabte dia 15, és va Celebrar una Els Llars Mundet de Barcelona els Examens de Pas de Grau de 1r a 4t Dan de Judo organitzat per la FCJiDA i l'Escola Federativa.

Oscar Contreras i Pau Santacreu van aprovar assolint l'apreciat cinturó després d'haver obtingut els dos una excel·lent nota. Així mateix Lluís Santacreu va aprovar l'examen per 2n Dan  també amb una nota excel·lent.

Destacar també que Anna Mª Rojas del Judo Moià també va aprovar per 1r Dan i Roger Fontanet del Judo Santpedor va obtenir també el 2n Dan de Judo.

ENHORABONA A TOTS!!!!!!!!

6È TORNEIG DE JUDO BUSHIDO

 

El passat diumenge dia 11 es va celebrar al Poliesportiu Municipal “Bon Pastor” de Barcelona, la 6ª edició del trofeu de Judo per categories alevins i benjamins organitzat pel Judo Bushido de la capital Condal.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"