VII CURS DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA-2020

El passat dissabte dia 15 es va celebrar ales instal·lacions del Gimnàs Esport-7 el 7è curs de Defensa Personal Femenina amb la participació de 45 inscrites.

El curs va estar dirigit per l'expert en JuJitsu i Defensa Personal el professor Marcel del Rio 7è Dan i assistits per Jesus Pérez 5è Dan i Mónica Sánchez 4t Dan.

Es va treballar durant 3 hores aspectes de reacció avant l'agressió, des de diferents situacions. Aplicació del control personal i actuació dissuasoria etc.

CURS DE TECNIFICACIÓ DE JUJITSU DE LA F.E.JJ.YD.A

El passat dissabte dia 15 de febrer es va realitzat el curs de tecnificació número 1 de Jujitsu a les instal·lacions del Vell Congost de Manresa.
És un dels cursos establerts per accedir a titulacions d'Ensenyança oberts a la pràctica per a tots els interessats de la zona de Catalunya i València.
Va estar impartir pel mestre  Txema Domenech 9è Dan, J. Guardiola 6è Dan i Marcel del Rio 7è Dan  
En aquests cursos es treballa preparació física, bases i conceptes, tècnica variada(mans lliures, bastó i terra) i treballs d'entrenament i competició.
El proper curs es celebrarà a València.

6è TALLER DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA

El passat dissabte dia 26 es va celebrar el 6è taller de defensa personal femenina amb la participació d'una 30 de dones.

Va estar dirigit pel professors de Ju-Jitsu Marcel del Rio 7è Dan  i Jesus Perez 5è Dan.

SEMINARI NIHON -SHIKI KOBUDO

Articles d'interés de Jiu-jitsu